Paljon on ehtinyt tapahtua nyt elokuussa. Elokuun alun mätsäri saatiin vietyä kunnialla läpi,koirakoita oli mukavasti,lähemmäs kai 80 ja sääkin suosi. Helteisiä kelejäkin on piisannut,myös elomarkkinoiden aikaan,joka on siis joka vuotinen markkina-tapahtuma Haminassa. Tänä vuonna Kaakon Käyttökoiratkin osallistui avajaiskulkueeseen,koiria oli mukana öö..9 kappaletta. Odottelu oli vähän tuskaista,Ninolla ja Rambolla oli pienet rutinat aluksi,lisäksi Nino hurmaantui labbis Ottoon,että sellaista pientä levottomuutta ilmassa kulkueen alkua odotellessa. =) Mutta itse kulkueessa kävely meni hyvin ja oli ihan kivaakin. Eli vallan positiivinen kokemus hellesäässä. =) Ja Miro kulki reippaana Haminan Palloilijoiden junnuporukassa.

Kulkueen alkua odotellessa

P8080801-normal.jpg

Kaakon Käyttökoirat Ry

DSC_0188-normal.jpg

DSC_0189-normal.jpg

IMG_6238-2-normal.jpg

alin kuva:Mari Junnola

Kun kerran on lämmintä piisannut,niin ollaan sitten myös uitu. Koira haisee taas vanhalle piimälle.=) Mutta hajusta viis,kun uinti on kivaa..

P8070783-normal.jpg

P8070795-normal.jpg

P8070790-normal.jpg

Jälkimetälläkin ollaan käyty,kaksi viimmistä kertaa olen mennyt jäljellä kaksin Ninon kanssa ja hyvin on mennyt,kaikki kuus keppiä on löytynyt ja jäljillä on ollut mittaa n. 900m ja eilen 700m. Eilen vielä pidettiin kolmoskepillä kanttarellin keruu taukokin ja hienosti jatkui jälki siitäkin pienestä häiriötekijästä huolimati. ;)

Viime sunnuntaina käytii yhdistetty onki-retkeily-uinti metsäreissu,oli vallan mainio ilma ja luonto on kaunis.

DSC_0238-normal.jpg

DSC_0221-normal.jpg

DSC_0246-normal.jpg

DSC_0226-normal.jpg

DSC_0224-normal.jpg

DSC_0265-normal.jpg

DSC_0293-normal.jpg

DSC_0294-normal.jpg

DSC_0314-normal.jpg

Tämän kepinveto-session jälkeen Nino sitten olikin taas jumissa seuraavana aamuna,hyvä että ylös pääsi ja ontui.. =( Kun näitä ontumisia ja jumituksia on talvesta asti ollut jokunen, oli asiaa nyt myös tutkittava,vaikka eilen Nino oli jo ihan kunnossa,yhden kipulääkkeen sai maanantaina ja tosiaan jo jäljesteltiinkin täysillä eilen illalla. Tänään sitten käytiin eläinlääkärissä,painoa pojalla n. 36kg. Siellä sitten käännettin ja väännettin ja lopulta etupää kuvattiin,mutta ei sieltä mitään hämminkiä löytynyt. Olkapäässä oli jotain tiiviyttä nivelraossa,mutta sekin saattoi olla vaan "suhrua" kuvassa. Varpaista se pari kertaa ulahti,mutta herrahan on varpaistaan hyvin tarkka ja toista ulahdusta ei tullut,vaikka kuin väännettiin. Kuvattiin siis molemmat etukoivet ja niska ja kaikki ok,ei nivelrikkoa,ei ocd:ta. Kipulääkkeitä nyt sitten vaan parin päivän kuureina,jos ontumisia tulee. Hammaskiveä poistettiin samalla ja edessä tulee myös luultavasti olemaan jossain kohtaan poskihampaan poisto,siellä oli kruunun murtuma. Nyt sitten odotellaan,että herra selviää humalastaan ja sitten taas kohti uusia seikkailuja. =)