Kokeiltiinpa tossa yhtenä päivänä lumenrippeillä pulkanvetoa.
1257211.jpg
Mitään hienoja vehkeitä ei omisteta,vaan ihan harjotellaan noilla normaaleilla valjailla ja nahkaremmillä,mutta kyllähän se kulkee nää pienet kokeilut kai noillakin? Tänään kun on tuota lunta tyrkännyt taas vaihteeksi vähän enemmin,tehtiin vähän pitempi lenkki,kun vaan muutama kierros tossa pihassa.
Ihmeen hyvin se sujuu, Nino ei kummemmin vierasta pulkkaa ja Miroa perässään,vaikka ilman mitään erikoisia harjoitteluja aloitettettiin tämäkin kokeilu, siis muksu pulkkaa ja pulkka hihnaan kiinni ja ei kun menoksi.=) Ja Mirolla on hauskaa,nauraa kikattelee kyydissä.Mentiin kyllä tänään reitti ensin ihan lenkkimielellä,että lihakset lämpiää ja mehevimmät haisut oli nuuskuteltu. Jos tästä oikein ura urkenee,niin sitten voisi miettiä ihan oikeitakin vetotamineita.
Eilinen puolestaan oli oikea action-päivä, aamulla suunnattiin Kotkaan (Kotkan Kuvagalleria)vihdoin kuvauttamaan lapsukaiset. Mie vähän epäilin Ninon käytöstä kuvaamossa,meinasin,että ensimmäisen viiden minuutin päästä se lentää viimeistään autoon odottamaan,mutta ei. Rauhassa ja pienessä epäluulossa kun tutkaili paikat, niin koko tunnin kuvaussessio meni hyvin ja kohtalaisen rennosti. Kerran pari Nino heitti vähän kierroksille ja yritti riehaantua ja näykkiä mun käsiä,mutta rauhoittui taas. Kuvissa tulee nyt sitten olemaan Miro sekä Nino, yhdessä sekä erikseen ja erinäisen rekvisiitan kera. Lämmin siinä hommassa tuli, ja toivottavasti  Ninostakin löytyy jokunen kuolaton ja kieletön kuva..=) Oikeesti;luultavasti saadaan hienot 1v.kuvat Mirosta ja tulipa nyt sitten kuvautettua Ninokin ihan kuvaamossa, tuskin sitä olisi tullut vietyä sinne omineen.
Kuvauksen jälkeen suunnattiin mun äidin luo päivää viettämään ja ulkoiltiin pariinkin otteeseen metsässä ja pellolla. Pieni hoffipoika oli kyllä päivän jälkeen vähän väsynyt.
Nino ja taas se kieli..
1257375.jpg