Puoltoista viikkoa elämää kahden koiran taloudessa takana ja kyllähän tämä vähän työstä välillä käy.=) Miro ei suostu nukkumaan illalla,jos Elmo ei nuku hänen kanssaan ja mie en pysty nukkumaan jos Elmo on valloillaan pitkin asuntoa, lähinnä sen takia,ettei Ninon kanssa tapahdu mitään ja Elmoa ei vaan meinaa illalla nukuttaa. =) Eli meillä nukutaan huonosti. Päivät menee mukavammin, Nino oli alkuun aika välinpitämätön,mutta sitten Elmo hyppäsi päälle ja sitten alkoi muutaman päivän kova koulu,jo pelkkä ohitus Ninon maatessa sai aikaan irvistyksen ja kunnon rähinän. Nyt tulee kyllä murahduksia ja lievempiä ojennuksia,mutta vähemmän. Elmo kunnioittaa Ninoa,vaikka toisinaan kyllä pitää vähän vastaankin ujosti sanoa. Pissahommat sujui pari ekaa päivää hienosti ulos,mutta nyt kyllä lirahtelee tasaseen tahtiin sisällekin,vaikka kuin yrittää olla nopsa, mutta kesää kohti mennään ja kohta päästään mattopyykille.

Lelujen kanssa Elmo riekkuu ja vessan matto on kiva retuutettava. Samoin välillä sukat ja housunpuntit,etenkin aamuisin, vissiin ihanaa kun ihmiset nousee ylös. Mitään nakertelu-tuhoja ei ole ollut ja pienet yksinolo ajatkin ovat sujuneet. Pian Nino ja Elmo joutuu viettämään aikaa kaksinkin joitain tunteja,ne on luultavasti tarkoitus järjestää niin,että Elmo on keittiössä portin takana,ihan en vielä luota Ninoon..ja siellä ei pitäisi olla muutenkaan pennulle mitään sopimatonta, sähköjohtoja tms. Tarkoitus kyllä olisi,että kun Elmo tuosta kasvaa,niin koirat ovat valloillaan talossa yhdessä. Kasvusta puheen ollen ruoka Elmolle maittaa.. 4 kertaa päivässä menee kuppi tyhjäksi ja painoa on nyt 6,5kg. Pieni huolen siemen tässä on,kun se on nyt kolmena yönä peräkkäin oksentanut iltanappulansa jossain kohtaa yötä. Elävästi on vielä mielessä Ninon yli 10v takainen pullonkorkin syönti ja leikkaus.. Onko kellään kokemusta tuollaisesta oksentelusta?

Elmon kanssa ollaan käyty metsässä ja pellolla. Nino näyttää mallia. =D

P5010636-normal.jpg

Molemmissa tapahtui vähän ikäviäkin,metsäpolulla tuli vastaa irti oleva haukkuva pikkukoira,jota Elmo kyllä pelästyi valtavasti ja pinkaisi pakoon. Hetken perästä tuli kuitenkin takaisin ja sai tutustua "pelottavaa" koiraan ja sen omistajaan. Pellolla taas pölähti meidän luokse sakemanni irti, ihan kyllä hyvässä hengessä,mutta sen hääti sitten Nino lopulta omistajansa luokse hyvinkin napakasti. Ihmeellisiä juttuja sattuu nyt pennun kanssa, harvoin tuollaisia irtokoira-kohtaamisia tässä muuten on tapahtunut..

Kaupungissakin ollaan kerran käyty ja eläinkaupassa. Pientä hihnakävelyä ollaan treenattu kotinurkilla yksin sekä Ninon kanssa. Tulevaisuuden (toivottavasti) koirakavereita ollaan tavattu, Niinan koirien kanssa pitäis tulla juttuun tulevaisuudessa ja Hugon kanssa myös. Dana ja Max on vielä tapaamatta. Ihan avoimesti Elmo suhtautuu koiriin ja innostuu leikkimään,mutta sanoo kyllä takaisin,jos liian rajua on meno. Ihmisistä tuntuu myös tykkäävän,häntä heiluu kovasti. Uusia asioita pysähdytään katselemaan istuen ja ihmetellen. Toissa päivänä satoi lunta, se oli ihmeellistä ja ihanaa.

DSC_0652-normal.jpg

Hugo kohta 8kk ja Elmo

DSC_0567-normal.jpg

DSC_0559-normal.jpg

Elmo ja Nemo (5kk)

P5020680-normal.jpg

P5020701-normal.jpg

Elmo ja Rambo (2v9kk)

P5020718-normal.jpg

P5020724-normal.jpg

Saku 10v tutkii

P5020710-normal.jpg

Jäjestämässäkin ollaan käyty kaksi kertaa, Elmo on saanut broilerijäljen ja makkarajäljen. Molemmat n. 10metriä. Ekalla kertaa aikaa meni rutkasti,mutta kamala nuuskutus päällä. Eilisessä makkarajäljessä oli selvästi jo päästy jutun juonesta kiinni.

DSC_0683-normal.jpg

DSC_0684-normal.jpg

Nino on saanut omat n. 500m pitkät jälkensä ja se kyllä osaa hommansa, tosin eilen oli kyllä taas vauhti palannut.. Mentiin jäljellä kun vihikoirat vankikarkurin perässä amerikkalaisessa elokuvassa. Mutta kepit löytyy,niin mitä sitä jarruttelemaan enää vanhaa herraa ja jos jaksaa paahtaa niin anti mennä. =D

Mutta tälläsiä kuulumisia tällä kertaa..