Lomalla ollaan,mutta koiramaisten touhujen suhteen ei ole mennyt ihan putkeen tämä loma. Jäljellä ollaan sentäs päästy käymään normisti,kelistä riippuen on jälki tallottu siis sään mukaan. Ihan ok on treenit mennytkin,ei huippua,mutta muutamia hienoja juttuja,mm. ei mennyt läpi hämäys,jossa jäljen talloja oli kävellyt kaatuneen puun runkoa pitkin kalliolla. Jos jotain negatiivista treeneissä,niin hiekalla jäljestäminen ei jostaan syystä sujunut.

Mutta harmituksiin..Enimmäkseen on harmittanut,ettei päästy sinne tutulle mökille,missä olisi ollut tilaa touhuta ja temmeltää. Kiva tietysti,että kesällä on kuumakin välillä,mutta eipä koiralla ole helppoa. Vallan välillä ihan ahistaa,oma olo on tukala saati sitten karvakasan. Ja reilu viikko sitten iski jos pieni ja lievä hotspottikin,eli uimiset on ollut pannassa,nyt tulehdus-alue on jo kondiksessa,mutta uimiset taitaa silti olla pannassa.. Eilen nimittäin sattui jotain aivan uskomatonta!

Lähdettiin koko porukalla velipojalle grillaamaan ja ajatuksena oli viedä vielä Nino ja Dana uimaan illemmalla. Koirat oli tosi ok, Dana ja Max tarhassa ja Nino irti pihalla,eikä mitään ongelmia koirien kanssa. Muutamat haukahdukset Nino ja Maxin välillä alkuun,mutta sen jälkeen koirat eivät toisistaan välittäneet. Syömisen jälkeen Nino jätettiin sisälle ja suunnattiin ensin ihmisten kesken käymään uimassa. Mie heitin vielä vitsinä,että laitetaan yläkerta lukkoon,ettei Nino hyppää parvekkeelta, viimeksi kun oltiin kyläilemässä siellä, Nino yritti tarhassa ollessaan loikkia sisään olohuoneen tuuletus-ikkunasta. Uinnin jälkeen piipahdettiin pihassa,mutta päätettiin siitä vielä käydä jätskillä. Virheliike,paha virheliike.  Pihaan kun tultiin uudelleen,Miro sanoi,että "Äiti,Nino on tuolla aitauksessa". Myö siihen yhteen ääneen että ei ole,Nino on sisällä. Mutta ei juma, siellä se oli.Ei siinä mitään,  kaikki koirat oli silmin nähden kondiksessa,mutta ei halvattu,että pelästyttiin. Aitauksessa oli pieniä pois pyrkimisen merkkejä luultavasti a´la Nino,ainakin Nino oli niin läkähdyksissä ja kuolassa,että tosissaan oli sieltä pois pyrkinyt..
Nino oli luultavasti siitä pihaan ajosta hätääntynyt ja toden totta, hoksannut tietokonehuoneen avoimen tuuletus ikkunan ja hypännyt siitä ulos.. suoraan aitaukseen Maxin ja Danan kanssa. Pahin sattuikin sitten,kun koiria alettiin ottamaan pois tarhasta, siinä vaiheessa sitten kuohahti ja Nino ja Max ottivat yhteen. Aikaa tappelulle ei paljon tullut,mutta aika työ oli erotella elukat toisistaan. Ja aivan hirveä tilanne! Nyt on sitten muutama reikä otsassa  ja korvien alueella molemmilla. Luultavasti pojat eivät olleet keskenän ollessaan mähinöineet,koska vammoja olis luullut sitten olleen enemmän. Nyt vaan Ninon oikea korva on tosi kipeä ja nyt alkanut turpoamaan tämän päivän aikana. Eilen en siellä huomannut,kuin verta ja muutaman pinnallisen näköisen vekin,mutta nyt sinne ei ole mitään asiaa edes katsoa.. Eli katsotaan aamuun ja luultavasti edessä on lekuri reissu.. Että tälläistä lomaa meillä. Ei voi kun ihmetellä,mitä koirat ikinä keksivätkään, vai onko tuo meidän yksilö poikkeuksellisen pöllö???? Eipä nyt ihan ekana tule mieleen,että se ikkunasta hyppäis,mutta osaapa jatkossa näköjään sitten varautua siihenkin..