Hui hitsi,kun harvakseltaan tulee tänne enää tarinoitua. Hetki saatiin tammikuun puolella nauttia kipakoista pakkasista ja luntakin on sentäs vähän. Jääkelit saanee tältä talvelta unohtaa,se on harmi,kun siellä on niin mukava painella menemään.

Ninon ruokapuljailuja on taas vähän jatkettu,puuro-liha linjalla meni aikansa hyvin,mutta sitten alkoi taas tuotokset löystymään ja järkyt ilmavaivat iski. En tiedä oliko syynä puuro vai aamuisin syöty nautajauheliha. Molemmat on nyt laitettu tauolle ja aamuisin menee nyt keitettyä lihaa 200-300 grammaa,lähinnä kanaa tai possua. Sikanauta -jauhelihakin tuntuu sopivan. Iltaruokana on Joseran sensitive-nappula,joka sekin maistuu kohtuu hyvin ja sopii ainakin nyt mahalle. Toivoa sopii,ettei enää ilmene ripuleita tai närästys-oireita.

Muutenhan päivät menee normi rataa, kovasti on välillä mietityttänyt tuo koiran ikääntyminen. Hoffien facesivuilla olikin keskustelua,miten kenenkin vanhus jaksalee,niitä oli mielenkiintoista lukea,mutta kyllähän se vaan on ahdistava tosi-asia,että ei meilläkään enää niin kamalasti aikaa,ainakaan kovin aktiivista ole enää jäljellä. Toivottavasti tässä itse tajuaa hiljentää tahtia oikeaan aikaan eikä vaadi liikaa koiralta. Tosin edelleenhän Nino on fysiikaltaan hyvässä kunnossa,lenkki kun lenkki menee vielä ihan reippaasti, oli sitten 16km remmilenkki kuin metsärymyämiset yksin tai kavereiden kanssa. Tosin, kyllä noiden pitkien metsälenkkien jälkeen koiralle uni maistuu huomattavasti enemmän ja sikeemmin. Ja totesin tässä,että tää on kyllä eka talvi,kun Nino ei tunnu kaipaavan ylimääräistä aktiviteettiä lenkkeilyn lisäksi.. Mutta toivottavasti vuosia on vielä jäljellä,kyllä vaan vanheva koira on ihana ja jonkin verran helpompikin ;), vaikka välillä kyllä edelleen löytyy niitä nuoruuden pöllöilyjä.

Sen varran on normi arjen lisäksi ollut ylimääräistä ohjelmaa,että käytiin Ninon kanssa paikallisella palo-asemalla 112-päivänä hengailemassa ja saamassa rapsutuksia. Oli mukava päivä,vaikka mitään kamalaa yleisö-ryntäystä ei ollut enää kun me 10:30 paikalle mentiin,mutta tasaiseen tahtiin kävi väkeä kuitenkin,lapsia rapsuttelemassa ja muutamia aikuisia ihan kyselemässä koiratouhuista.

P2110174-normal.jpg

,P2110219-normal.jpg

Sellaista näi pikaisesti meillä =)

Loppuun vielä..HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ <3

P2110214-normal.jpg