Vihdoin oli kamera mukana puolukka-koiran ulkoilutus metsäreissulla,joten on muutama kuva tältäkin syksyltä..
Nino ja jonkun rakentelema puunkarahka-viritelmä


Sienipussi silpuksi..joka ikinen metsäreissu pitää jotain tuhota,yleensä muovipussi tai vaikka napata huivi isomummilta  ja silputa se..Kuinkahan monta huivia ollaankaan mummille velkaa??


9v. synttärikakku..ja matossa tämän syksyn matolääkkeet..


Synttäri-sankarit Dana 27.9. 3 vuotta ja Nino 28.9. 9 vuotta heart




Tarkkaavainen 9vee


Syntymäpäivä kun meni ihimisllä töissä ja toisissa juhlissa,niin sankari sai tyytyä pelkkään kakkuun ja pakettiin,mutta onneksi ehdittiin edellisenä ja seuraavana päivänä viilettää ihan urakalla metsässä,sehän se tuntuu olevan paras lahja aina kun saa olla ja mennä ihan vapaasti. Eikä ole onneksi veteraanin tahti hidastunut,vauhtia piisasi ja nokkakin toimii,taas kerran pelasti emännän pulasta,kun hukkasin kameran linssisuojuksen johonkin sinne metsään. Tarkka kuono ja taito löytää kadonneita tavaroita auttoi ja niin löytyi jostain metsän uumenista sekin kadotettu tavara.heart Vuosien saatossa sieltä on löytynyt omaa sekä kaverin hihnaa,kameran suojapussukkaa jne..
Taitoa ei kyllä ollut viime tiistain jälkitreeneissä,eipä tietenkään mun työkaveri oli mukana ja Ninon piti esittää osaamistaan jäljestyksessä,se rynni yli keppejen,ei tietoakaan että se olis ne haistanut.. Kuudesta löytyi kaksi.. Onneksi eilen saatiin korjattua tilanne peltojäljellä,mikä meni ihan loistavasti,NIno kun ei koskaan ole oikein tarkka pellolla ollut.Nyt meni suurimman osan matkaa ihan jäljen päällä  ja vauhtikin oli meidän mittapuulla HIDASTA! Ja kaikki kepit löytyi.

Kukkuusmiley