Syystuulia ollaan käyty taas nuuskimassa mökkimaisemissa, siksi blogissakin on ollut hiljaiseloa. Ja sitä ennen oli vähän pitempi työputki,että eipä tässä ole ihmeitä edes kerennyt touhuta saati tarinoida tänne. Treenitkin ovat jääneet töiden alle, ominemme ollaan treenitty pari kertaa,kertaalleen metsälenkin jälkeen jäljestettiin samalla kun Bonolle opetettiin jäljen alkeita. Ja nyt mökkireissulla jälkeiltiin kerran. Ninon jälki meni kyllä metsälenkkireissun jälkeen ihan per..lleen,kamalaa kohellusta,kiskomista ja ryntäilyä ja pienen ravistelun jälkeen homma kyllä jo sujui,mutta jostain syystä kepit jäi. Eilinen mökkijälki oli paljon parempi, hyvä niin,koska niillä liukkailla jäkälillä ja kallioilla olis tullut varmaan kamalalla kohelluksella murtuneita luita. Mutta taas jäi keppi metsään, mutta vain yksi,se normaali kolmas keppi,mikä sinne yleensäkin jää. Ei ihan hyvää esimakua ens lauantain seuran maastokisoja ajatellen. Ollaan siis Ninon kanssa menossa oman seuran "leikkimielisiin" maastokisoihin ja 30.10 pitäs vielä iljetä tottisosuuteen, jos meinaa jonkin tuloksen saada, olis paras osallistua molempiin. Tuo tottis tulee olemaan kamalaa,Nino ei taida enää osata edes istua käskystä.

Mutta mökille, siellähän oli sitten taas vallan mukavaa! Ilmat oli koleat ja tuuliset, mutta  vettä ja räntää satoi vaan onneksi maanantain. Muuten oli ihan poutapäiviä,mutta ei mitään kivoja kuvauskelejä ja tosi vähän tuli kuvia räpsittyä. Perussetillähän siellä mentiin,metsiä samoiltiin ja sitten vaan oltiin ja nautittiin lomasta muuten vaan. Tänään innostuin vielä keräämään pussillisen suppilovahveroita ja Ninon kanssa meinasi mennä hermot. Ensin se pyöri jaloissa ja pölli käsineitä taskusta. Sitten kun se kyllästyi siihen, se kuljeskeli ympäriinsä ja kun mie keskityin sieniin ja luulin koiran jolkottelevan jossain yht'äkin havahduin monet kerrat tunteeseen,että joku tuijottaa mua ja aina löytyi Nino jostain kalliolta tai muulta korkealta paikalta tuijottamassa mua. Mutta onneksi se tuijottaja oli vaan Nino.

Tuu jo sieltä..

Niina kera Sakun ja Bonon kävivät meitä siellä lenkittämässä. Ninolla ja Bonolla synkkas ihan kivasti ja Bono haki Ninoa leikkiin. Ninokin lämpeni siihen vähän,mutta vaan omalla rajulla tavallaan,eli vielä saa vähän touhuihin puuttua. Mutta ihan kavereita nyt tuntuu olevan ja yhteiset on huvit.

Vanhat kaverukset

Kokeiltiin myö yhtä uutta juttuakin mökkireissulla,meijän seura järjesti ekan kerran etsintäkokeen ja vaikka en paikalle päässytkään, niin innostuin siitä tarkkuusetsinnästä ja sitähän sitten piti heti kokeilla. Niin kun aina,kun on jossain kokeessa töissä,kuulee jostain uudesta jutusta tai joku tuttu menestyy jossain,mie saa siitä hirmuisen treeni-innon, joka vaan kestää yleensä vain hetken.  Varmaan tein miljoona asiaa väärin,niin kun yleensäkin koirankouluttamisessa,

mutta kyllä se Nino n.3x3m alueelta vaan löysi avaimen ja tuttipullon tutin ja eilen kokeilin 1e kolikolla ja senkin se löysi. Ihan ekoilla kerroilla se paahtoi pitkälle yli ruudun, esine-etsintää kai teki,mutta sitte hokas,että se juttu onkin ihan lähellä. Saa nähdä kuin sekasin meillä on kohta ilmasut, kun esineet tuodaan ja pikkujutut näytetään maahan menemällä. No sitten taas korjaillaan ja hakataan päätä seinään.

Muutama kuva vielä mökkireissulta ja sitten iltalenkille. Kiva olla kotona, mutta on tuolla "maallakin" niin mukavaa ja helppoa,ainakin koiran kanssa kulkeminen.