Sunnuntaista asti ollaan siis vietetty mökkielämää (lorvittu, saunottu,uitu, soudeltu..)tuolla naapuripitäjässä. Ilmat olivat ihanat ja reissu muutenkin onnistunut. Mökki täytti kaikki odotukset, ranta olisi saanut olla pikkasen parempi, aika lailla täynnä levä-ja ahvenruoho mössöä oli ranta koko loman ajan, mutta tuli siellä talviturkki heitettyä ja Nino lutrasi vedessä,että liekö se hiljalleen vaihtaa turkkinsa suomuihin.
Sunnuntaina siis lähdettiin iltapäivästä reissuun ja voi hyvä ihme, kun mökille päästiin. Nino oli niin jumalattoman täynnä vauhtia, että suoraan sanoen,päreet meinasi muutaman kerran palaa. Ja lopulta herra pääsi puuhun liekaan,että päästään suht kuivina,ehjin nahoin ja tavaroin kotiutumaan mökkiin.
806717.jpg
Suurin innostus ja vallattomuus kesti maanantai-iltaan ja Nino saikin pikaisesti lisänimen "mökkihöperö", tarkoittaen Ninon kohdalla adhd-liikehdintaa, pientä "kiusantekoa", välillä holtitonta hyppimistä veneestä mm. suoraan airon päälle ja mutta lopulta se väsähti! Itse asiassa,se ei kai koskaan ole ollut niin väsynyt. Maanantai oli täyttä toimintaa, käytiin vähän kävelemässä metsässä ja tehtiin pieni jälki, uitiin, soudeltiin (minäkin sitten riparileirin). Ja sen verran Nino vuorokaudessa kotiutui,että piti välillä jo vähän vahtiakkin. Hyvin se kyllä mökin pihassa pysyi koko reissun, vahtiminenkin tapahtui hillitysti haukahtelemalla. Jonkun kerran se oli remmissä kiinni, lähinnä aamulla aikaisin,kun halusi ulos viileeseen ja me muut jatkettiin vielä unia tai muutaman kerran muuten huilaamassa.
Eilen käytiin uimisen ja päivänpaistatuksen lomassa vähän tutkailemassa tarkemmin korsuja, juoksuhautoja ja sitä lähimetsää siinä. Nino oli siellä taas täynnä tarmoa, taisi olla suosikki paikka. Nino näet rakastaa kallio- ja kivikiipeilyä, onkaloita ja koloja. Miro kulki metsässä kätevästi mukana rintarepussa, vaikka tollanen 9kg lisälasti 30 asteen helteessä teki oman kulkemisen ihan tehotreeniksi. =0)
806796.jpg

806799.jpg
Paljon jäi nähtävää seuraavaan kertaan ja ihan ulkoilun kannalta isot alueet metsää kulkematta. Mutta joka tapauksessa oli ihanaa nauttia hellepäivistä meren äärellä ilman mitään sen ihmeempää aikataulua ja ohjelmaa.