Tai paremminkin kesäiset ilmat jatkuu. Ihanasta ilmasta johtuen taidetaan laittaa hakutreenitaukokin poikki, treenit on tänään ja taitaa olla ihan pakko päästä metsään. Jatketaan sitten taukoilua, jos motivaatio on edelleen hukassa, mutta käydään nyt ainakin kokeilemassa.
Aurinkoisessa ja kuivassa ilmassa on ollut mukava heittää lenkkiäkin, mulla tuntuu kyllä käyvän jo katupöly ja liekö jo joku siitepölykin nokkaan. Ninollakin oli ekana keväänään silmätulehdus,luultavasti ihan vaan pöllyistä johtuva,mutta sen jälkeen ei onneksi mitään, lukuunottamatta ehkä reilumpaa silmien rähmimistä.

Lenkkien lisäksi ollaan ehditty vähän tottistellakkin ominemme ja ihan kivasti menikin. Positiivisena yllätyksenä lapset,jotka tulivat tarjoamaan rapsutuksia kesken treenien. Nino oli ns. käskyn alla (heh..=0) ) ja siitä sitten meni tekemään tuttavuutta,eikä mitää pörinöitä kuulunut. Elikkä näyttäisi siltä,että kun saa löysällä remmillä huidella, herkemmin ottaa tilanteen haltuun ja murrailee ja pörräilee, mutta hallitussa tilanteessa ei niinkään??
Eilen olisi ollut mahdollisuus rallitella ja purkaa energioita soramontulla, kavereina Saku ja Camu, mutta aika vähäistä oli irrottelu. Ja Camua pitää jostain syystä komentaa joka kerta,kun olisi mahdollisuus telmimiseen, vähemmästäkin menee toiseltakin leikkihalut!