Aika kylmää on pidellyt,vaikka eipä se kamalasti ole tahtia haitannut.Talvesta kun Ninon kanssa molemmat tykätään. Vaikka sellanen -5-10 olis just sopiva.Vauvan kanssa ulkoilut on kyllä tyystin saanut unohtaa, samoin kuin Ninon ja Sakun metsäriekkujaiset. Sen verran napakat on pakkaset ollut, että hengitystiet ja  kroppa on pitänyt suojata suurimmilta riekkumisilta. Aika hyvin tuo hoffitus pakkasta kestää, tassut on ainut arka paikka,etenkin jos kahlaa hangessa. Muutama akrobatia-esitys on tullut nähtyä, kun koira yrittää taiteilla yhdellä etu-ja takatassulla pystyssä. Ja ne anturoiden väliin kasaantuvat lumipaakut on sitten vihoviimmiset..
Jos jotain tosi positiivista paukkupakkasista haluaa löytää, on se että vihdoin tänään uskallauduttiin jäälle lenkille. Ja kiva reissu siitä tulikin, jäältä löytyi mun velipoika tyttöystävänsä kanssa + kolme tyttökoiraa. Alkuun Nino oli vallan pyörryksissä tytöistä, mutta lopulta vallan ihastui Nella-beagleen, tai muistiin palautui aika päiviä sitten tehty metsälenkki, jolloin "löydettiin" juoksuaikainen Nella metsästä. Nino taisi rakastua jo silloin. Tunnin verran koirat juoksivat laumana jäällä, tai noh..suurimman osan aikaa Nino taisi häiriköidä Nellaa (joskus on noloa omistaa uroskoira,tai ainakin uroskoira,jonka korvat menee toisinaan täysin lukkoon!!).
Huomenna olisi tarkoitus mennä kai taas hakuilemaan, tällä kertaa tiedossa on todennäköisesti tosi minitreenit kolmen koirakon voimin. Enpä valita, jos edelleen on kylmää. Meneepä treenit nopeasti, vaikka näillä pakkasilla saa varata reilut lämmittely-ajat koirille.